Vidi-Technology logó

VIDI-Technology

Szemmel tartjuk értékeit

Adatvédelmi tájékoztató

Impresszum

Szolgáltató neve: Vidi-Technology Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye: 7400 Kaposvár, Zárda u. 12. 3.em 9.

Szolgáltató levelezési címe: 7400 Kaposvár, Jutai út 30/B.
Email: titkarsag@viditechnology.hu
Adószám: 23937015-2-14

1. Adatvédelem

Az üzemeltető védi a felhasználók adatait. Amennyiben az üzemeltető személyes adatokat is kezel, azt minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) előírásainak megfelelően teszi.

Az oldal egyes funkcióinak eléréséhez szükséges megadnia a személyes adatait. Az adatok megadása önkéntes és a Vidi-Technology Kft. számára való elküldésével a felhasználó hozzájárulását adja adatai kezeléséhez. A regisztrált adatokat az üzemeltető az Adatvédelmi törvényben foglaltak betartásával kezeli, és minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az adatokhoz jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá. Az oldalon megadott adatok nem kerülnek tárolásra. A célnak megfelelő felhasználás után – jelen esetben az ingyenes visszahívás – amennyiben a látogató a ügyfelünkké szeretne válni, adatai átkerülnek az ügyfélkezelői rendszerünkbe és töröljük a megkeresését, valamint vele együtt az adatait is. Amennyiben nem szeretne ügyfelünkké válni, adatait azonnal töröljük rendszerünkből.

Az oldalra való belépéskor az üzemeltető a felhasználó számítógépének egyes paramétereiről, illetve IP címéről naplófilet készít. Az így kapott adatokat az üzemeltető kizárólag az oldal fejlesztésére, illetve a hirdetői célcsoportok pontosabb meghatározására használja fel.

2. Hivatkozások

Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett hivatkozások által elért tartalmakért abban az esetben sem, ha az olvasó az oldalon elhelyezett hivatkozáson keresztül érte el az adott tartalmat.

A jelen oldal vagy annak egy része más oldalakra nem illeszthető, mintegy sajátként feltüntetve.

Az üzemeltető minden esetben fellép, ha a jelen honlap felületére mutató hivatkozást törvénytelenül működtetnek, vagy másokat sértő oldalon helyeznek el és ezzel sértik vagy veszélyeztetik a jelen honlap jó hírnevét.

3. Szerzői jogok

Az oldal teljes terjedelmében szerzői jogvédelem alatt áll. A honlap üzemeltetője tulajdonosként vagy más címen jogosultként rendelkezik a honlapon található tartalmakkal (beleértve a szöveget, a képi- és hanganyagot is), amelyek jogi védelem alatt állnak.

Az üzemeltető tiszteletben tartja a szerzői jogokat, ezért az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékét. Amennyiben ennek ellenére az oldalon jogsértést tapasztal, kérjük, haladéktalanul értesítse az üzemeltetőt!

Az olvasó az oldalon található tartalmakat kizárólag saját felhasználásra mentheti el és/vagy nyomtathatja ki. Az oldalon található tartalmak ezt meghaladó felhasználásához az üzemeltető írásbeli hozzájárulása szükséges. Az oldal (vagy egy részének) másolása, sokszorosítása, bármilyen fel- vagy átdolgozása, illetve kereskedelmi forgalomba hozatala tilos.

Jogosulatlan felhasználás esetén az üzemeltető polgári jogi igényt terjeszthet elő, illetve büntetőeljárást kezdeményezhet.

Szemmel tartjuk értékeid

Partnerünk

OptiCost logó

© Vidi Technology Kft. 2024 | Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató

© Vidi Technology Kft. 2024 | Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató